Digital

Hos Skovgaard & Damgaard mener vi, at den digitale verden kan hjælpe os med at nedbringe antallet af tidskrævende, rutinemæssige opgaver. Vi laver e-mail-marketing og -flows, designer hjemmesider og landingssider samt rådgiver og hjælper med automatiseringer og integrationer, som får systemer til at tale sammen.

Skal du have lavet en digital løsning?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsel.

E-mail marketing

Optimer din e-mail-markedsføring med assistance fra Skovgaard & Damgaard. Vi har erfaring med at design og teknisk opsætning af nyhedsbrevsflows, såsom velkomst-, abandon basket-mails og nyhedsbreve, der skal vinde tidligere kunder tilbage i butikken.

Vi skræddersyer dit nye mailflow

Et mailflow kan strikkes sammen på alverdens måder. Det essentielle er at designe indholdet og mailene med udgangspunkt i det behov, I måtte have. Vi arbejder med afsæt i jeres visuelle identitet og hjælper gerne med det grafiske indhold, profesionelle fotos og tekstforfatning til selve mailene.

Eksempel på mailflow i en webshop

Udvikling af flows

E-mail-flows kan være med til at automatisere og lette jeres e-mail-marketing. Herudover kan e-mail-flows være med til at øge relevansen for jeres modtagere. Send eksempelvis jeres modtagere igennem et forløb med en række mails, der er lavet på forhånd, hvor indholdet er optimeret til den enkelte modtager.

Design af nyhedsbreve

Vi tilbyder at designe skabelonen til jeres nyhedsbrev – enten helt fra bunden eller med udgangspunkt i en eksisterende designprofil. Vi gennemtester skabelonen, så nyhedsbrevet vises rigtigt i alle de populære mailklienter.

Webdesign

Hos Skovgaard & Damgaard tilbyder vi at designe æstetiske hjemmesider og landingssider for nystartede og etablerede virksomheder. Vi kan hjælpe, hvad enten du skal bruge en komplet ny webside eller en kampagnehjemmeside til fx at præsentere et nyt produkt eller ydelse.

På jagt efter en moderne, flot og effektiv hjemmeside?

Har du et hjemmesideprojekt i tankerne, eller søger du at få tilføjet ny funktionalitet til en eksisterende, er du velkommen til at sende os en besked med din forespørgsel. Herunder kan du se eksempler på hjemmesider, vi har lavet for vores kunder.

Vi har brugt Skovgaard & Damgaard til at bygge og designe en landingsside, som gjorde det nemt for vores kunder at bestille takeaway online. Skovgaard & Damgaard hjalp også med at håndtere henvendelserne, så vi kunne holde det fulde overblik – lige fra bestillingen til udleveringen af maden.
Thomas Damgaard
Direktør
Aage Damgaard ApS

Tidligere projekter

Brug for hjælp til det digitale?

Ethvert spørgsmål er velkommen hos Skovgaard & Damgaard, så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os her