Internt website til STARKs cykelnetværk

Kunden

STARK Cycling er et dynamisk cykelnetværk for håndværkere, som kombinerer passionen for cykling med faglig netværksbygning. Igennem årene har netværket fostret lokale træningsgrupper, inspirerende foredrag og samlet medlemmerne om fælles udfordringer i cykelløb landet over.

Opgaven

Skovgaard & Damgaard skulle skabe et internt website, der fungerede som hjertet i STARK Cycling – en platform, hvor medlemmerne nemt kunne melde sig til arrangementer og blive en del af et cykel-fællesskab i vækst. Brugervenlighed og et systematiseret eventoverblik var essentielt for at opnå dette.

Hvad vi leverede

I pedalerne med STARK Cycling

Eventsystem booster fællesskab og brandkendskab hos landets førende byggemarked.

Skovgaard & Damgaard udviklede et skræddersyet eventsystem i WordPress, designet til at reflektere STARKs visuelle identitet med fuld respekt for deres brand guidelines.

Med en intuitiv eventkalender, dedikerede eventsider og en brugervenlig tilmeldingsfunktion blev siden den centrale hub for STARK Cyclings mange aktiviteter.

Det nye website blev hurtigt en succes med hundredvis af tilmeldinger til forskellige begivenheder, fra lokale træningssessioner til større begivenheder som Tour de Storebælt.

Cykelnetværket, der samler branchen

Skovgaard & Damgaard har hjulpet STARK med at bygge en digital eventplatform.

STARKs engagement i sport, gennem omfattende sponsorater og donationer, strækker sig fra landshold til lokalsamfund og afspejles i deres cykelnetværk. STARK Cycling, støttet af STARK Fonden, fremmer langsigtede og bæredygtige værdier og professionalisme.

"Gennem samarbejdet med Skovgaard & Damgaard har vi udviklet en platform, der tjener som et samlingspunkt for vores medlemmers professionelle udvikling og netværksdannelse."
Simon Andsbjerg
Event Manager, STARK

Vi samarbejder lige nu med

Tiff Tiffy
The Powls
AS Facader
restaurant bøf logo
logo til samarbejdspartner
stark logo
Monk Coffee
Økonomisk Ugebrev
kastberg-referral-1024x256
referrals-bugge
pg-referral
logo møller og damgaard gastro

Er du klar til at styrke dit brand?

 Tag fat i Katrine. Vi er altid åbne for en snak om mulighederne for dit brand, ingen forpligtelser – kun åbenhed og en ærlig samtale om, hvad vi sammen kan udrette.

Kontakt os her

… eller ring til os på

Du kan også kontakte os via kontaktformularen herunder.