Skal vi fotografere for dig?

Vi specialiserer os i professionel fotografi og videoproduktion, med særligt fokus på madfotografi, portrætter, erhvervsfotografi og design.

Sådan ser en fotoopgave ud

Madfotografi

Vores passion er at indfange det særlige ved hver ret, du præsenterer. Det er i de fine nuancer og det nøje udførte håndværk, at skønheden i hver ret virkelig kommer til sin ret.

Skovgaard & Damgaard har solid erfaring med at arbejde og fotografere for en række velrenommerede restauranter/kroer/hoteller, herunder A Hereford Beefstouw, Knudhule Badehotel, Café Stranden og Niels Bugges Kro.

Vi sætter fokus på madens autenticitet og de små detaljer, som tilsammen fortæller historien og vækker appetitten. Lad os skabe de billeder, der drager og får folk til at stoppe op.

Portrætfotografi

Hos Skovgaard & Damgaard formidler vi historier gennem portrætter. Vi har hjulpet med at fange essensen af personligheder hos en bred vifte af fagfolk – fra den omhyggelige præcision hos frisører til den lidenskabelige energi hos kokke, fra iværksætterens visionære blik til foredragsholderens karismatiske udstråling.

Hvert portræt, vi tager, afspejler personen foran linsen – deres styrker, drømme og karakter. Vi stræber efter at skabe en naturlig og behagelig atmosfære, hvor det ægte jeg kan træde frem.

Produktfotografi

Hos Skovgaard & Damgaard tilbyder vi professionelt produktfotografi, der sætter dine varer i centrum. Vores ekspertise ligger i skarpe, klare packshots, som præcist viser produktets udseende og detaljer uden forstyrrelser. Vi benytter avanceret belysning og teknik for at sikre, at hver vinkel og finish præsenteres optimalt. Vores mål er at skabe billeder, der er ideelle til både online og offline brug, hvilket gør det nemt for dine kunder at se præcis, hvad de køber.

Få en pris på en fotoopgave

 Tag fat i Katrine. Vi er altid åbne for en snak om mulighederne for dit brand, ingen forpligtelser – kun åbenhed og en ærlig samtale om, hvad vi sammen kan udrette.

Kontakt os her

… eller ring til os på

Du kan også kontakte os via kontaktformularen herunder.

Vi samarbejder lige nu med

Tiff Tiffy
The Powls
AS Facader
restaurant bøf logo
logo til samarbejdspartner
stark logo
Monk Coffee
Økonomisk Ugebrev
kastberg-referral-1024x256
referrals-bugge
pg-referral
logo møller og damgaard gastro